LAMININE

 

 

output_vvgmyo

FOR INTERNATIONAL CLICK HERE

output_p6etwn

LAMININE Bantu Jutaan Orang Kembali Sihat dan Sembuh Sempurna
BAGAIMANA LAMININE BANTU TINGKATKAN KESIHATAN ANDA?
Laminine berfungsi mengaktifkan sel induk dalam tubuh. secara tidak langsung sel yang sihat akan melakukan baikpulih terhadap organ dalam badan kita. apabila organ kembali sihat akan melakukan tugasnya secara semulajadi dan keadaan kesihatan akan menjadi sihat dan lebih sihat. contohnya kencing manis. kencing manis berlaku adalah disebabkan oleh pankreas yang tak dapat merembeskan insulin dengan sempurna. jadi dengan adanya laminine ia akan mengembalikan fungsi pankreas kepada normal. inilah sebabnya mengapa penyembuhan berlaku dengan lebih cepat dan diluar jangkaan berbanding produk lain. Kadang-Kadang orang makan sehari je terus hilang sakit belakang.

Laminine-PDR-2016

MUNGKIN ANDA TERTANYA-TANYA APA ITU LAMININE?
LAMININE adalah makanan kesihatan yang boleh membantu pesakit atau mereka yang mengalami masalah kesihatan untuk kembali sihat. Tidak seperti produk kesihatan lain, dengan laminine anda akan kembali sihat secara semulajadi melalui pengaktifan sel induk dalam tubuh anda. 
Sejarah Terciptanya Laminine

DR. JOHN R. DAVIDSON

Laminine mula ditemui pada tahun 1929 oleh  DR. JOHN R. DAVIDSON seorang doktor pakar rawatan kanser. Beliau menggunakan putih telur yang dieramkan untuk merawat pesakit dan mendapati kadar keberkesanan dan penyembuhannya sangat luar biasa.

Laminine diekstrak dari putih telur yang dieramkan di dalam sebuah incubator selama 9 hari. pada masa subur iaitu pada hari ke 9 kehidupannya. Hasil kajian & penyelidikan mendapati pada hari ke 9 semua bahan yang diperlukan untuk mencipta kehidupan seekor anak ayam berada pada ‘peringkat paling optimum dan pada peringkat inilah formulasi laminine dihasilkan. Perlu diketahui bahawa protein dari putih telur adalah makanan yang sempurna untuk sel manusia. Laminine menyediakan nutrin yang optimum bagi tubuh anda dan nutrisi yang Sempurna bagi STEM CELL untuk membina dan meremajakan diri sendiri.

laminine_ingredients

Laminine dihasilkan melalui kombinasi 3 bahan utama dengan menggunakan teknologi nano iaitu:

  • protein dari tumbuhan (kekacang kuning)
  • protein dari lautan ( tulang ikan yu)
  • ektrak putih telur yang disenyawakan

 

LAMININE merupakan produk NATURAL THERAPY STEM CELL yang lengkap dengan kandungan:

  • 22 amino asid
  • trace mineral
  • vitamins
  • Fibroblast Growth Factor (FGF)

Dengan gabungan dan kombinasi bahan Utama “PEMBENTUK KEHIDUPAN” yang ada di dalam Product LAMININE, iaitu : Asid Amino,fibroblast growt factor (FGF), trace mineral dan vitamins menjadikan fungsi LAMININE sangat luar biasa dalam tubuh anda.  Dengan cara merangsang Stem Cell ( sel induk) yang lemah, rosak dan mengembalikan fungsinya. Apabila sel induk sudah aktif, secara tidak langsung pembaikan, pemulihan, pengantian,pembentukan dan pengaktifan akan berlaku secara semulajadi pada diri anda.

Berdasarkan kepada hasil kajian demi kajian klinikal terhadap Produk LAMININE, para saintis juga Ahli Stem Cell di Kanada, USA dan Eropa memercayai bahawa LAMININE adalah Salah satu Product Berteknologi Stem Cell dan sebagai sumber Asid Amino dan FGF (fibroblast growth factor) terbaik bagi manusia dewasa pada masa ini.

LAMININE dibentuk dari “ADAPTOGEN” semulajadi yang dapat membantu untuk mencapai Keseimbangan Serta Memulihkan kadar Stamina Tubuh ke tahap normal secara semulajadi.

Barisan doktor dan juga saintis Laminine.

doktor dan saintis

KENAPA LAMININE BEGITU PENTING UNTUK TUBUH ANDA?

dengarkan apa yang doktor Anjudar katakan mengenai LAMININE..!!

 

Kenapa Anda Perlukan Asid Amino? 

amino_acids L9

Perlu diketahui bahawa Keseluruhan aktiviti badan kita perlukan amino asid dari hujung kaki hingga ke hujung rambut. 22 amino asid dalam LAMININE mempunyai peranan yang amat penting terhadap pembinaan lebih 60,000 sel protein yang berbeza di dalam tubuh kita setiap hari. Sel PROTEIN amat diperlukan dalam pembentukan semula seluruh anggota tubuh kita seperti tisu otot, tendon, organ, kelenjar, rambut, kulit dan Kuku. Pembentukkan, penjagaan, pembaikan sel bergantung kepada sel protein dan amino asid.

AMINO ASID adalah Sebagai penyusun Protein, Enzyme & mengatur sistem metabolisme. Asam Amino juga berfungsi untuk memaksimakan fungsi tubuh secara menyeluruh diantaranya:

  • Menjaga Keseimbangan Tubuh (Homeostasis).
  • Menyihatkan Organ Jantung, Hati & Pankreas.
  • Menyihatkan Rambut, Kulit & Kuku.
  • Mengatur system hormon : Insulin,Cortisol,
  • Adrenaline,HGH,Testosteron,Estrogen dan Progresterone.
  • Mengatur kadar gula dalam darah, enzim dan kadar kolesterol
  • Membina penyambung khusus antara organ-organ,ligament-ligament dan struktur penyambung tisu yang lain.
  • Meningkatkan fungsi otak, daya ingat dan kewaspadaan.
  • Mengatur dan menyambung semula Saraf Otak (Neuro Transmitter), Peptides Serotonin, Endorphins, Dopamine, GABA & Melatonin.

KEBAIKAN & MANFAAT AMINO ACID DALAM LAMININE

APAKAH FUNGSI FIBROBLAST GROWTH FACTOR (FGF)?.

laminine-the-symbol-of-life-and-renewal-22-638

FGF adalah ibarat seorang general kotraktor di dalam sebuah binaan yang memberi arahan kepada pekerjanya ( Amino Asid ) dan juga ( Stem Cell ) ke mana harus pergi untuk melakukan baik pulih dan melayaninya dengan baik. FGF sangat diperlukan oleh tubuh kita untuk proses seperti berikut:

  • FGF berfungsi menyambung jaringan neurotransmitter dalam otak kita dan mengembalikan fungsinya. di mana FGF akan menarik asid amino tertentu dan juga stem cell yang sudah aktif untuk proses penyambungan, pembaikan, pemulihan, dan penyembuhan.
  • Inilah sebabnya mengapa FGF sangat penting dalam Penyembuhan Stroke, Dementia (penurunan fungsi mental), Alzheimer (pelupa), Autism, Schizophrenia, Obsessive Compulsive Disorder “OCD” (penyakit selalu gelisah), stress dan Disfunction Erection dan lain-lain.
  • FGF membantu penyerapan Peptide dan Asid Amino yang sesuai dengan fungsinya.
  • FGF berperanan sebagai bahan aktif dalam memberi makan (nutrisi) kepada Stem Cell (sel induk)
  • FGF mengoptimakan Sistem Kekebalan Tubuh dan menormalkan masalah Auto-imun.
  • FGF menyambung dan mengaktifkan seluruh rangkaian sel agar tetap kuat dan berfungsi secara optima.
  • FGF berfungsi membantu menyembuhkan dan memperbaiki system rangkaian tubuh.
  • FGF membantu memperbaiki kerosakan DNA dan memusnahkan gen mutasi (gen jahat).
  • FGF membantu proses detoksifikasi dan menuetralkan asid berlebihan supaya tubuh sentiasa dalam keadaan beralkali.

“FAKTA NYATA MEMBUKTIKAN KEAJAIBAN LAMININE TERHADAP KESIHATAN”

Melalui hasil KAJIAN dan puluhan KLINIKAL STUDY serta JUTAAN TESTIMONI dari pengguna seluruh dunia membuktikan KEAJAIBAN LAMININE dalam penyembuhan sebagai Anugerah besar dari TUHAN YANG MAHA KUASA.

 

HASIL DARI KLINIKAL STUDY

laminine klinikal studies

MANFAAT LAMININE TERHADAP KESIHATAN, PENCEGAHAN DAN PENYEMBUHAN.
Berdasarkan Kepada Hasil Ujian Klinikal LAMININE Dapat Membatu:
  • Meningkatkan Daya Tahan Fizikal dan Mental
  • Memaksimakan Sistem Daya Tahan Tubuh
  • Melindungi Tubuh Dari Serangan Penyakit
  • Meningkatkan & Memulihkan Stamina dan tenaga
  • Mengoptimakan Penyerapan Nutrisi ke Dalam Sel
  • Merangsang DHEA secara semulajadi Untuk Mengurangi Stress
  • Meningkatkan SEROTONIN (hormon gembira) untuk mood yang lebih bahagia, gembira, tenang dan riang
  • Peningkatan Kekuatan Otot
  • Meningkatkan Libido / Ghairah Sex
  • Mengoptimakan Fungsi Otak, Menyihatkan Sistem Saraf dan Pembuluh Darah.
  • Meningkatkan Kewaspadaan (Awareness)
  • Mengoptimakan Kualiti Tidur dan Mudah Lelap
  • Mengurangkan Rasa Sakit dan Rasa Ngilu pada Tubuh
  • Menyihatkan dan meningkatkan fungsi Otak dan Seluruh anggota badan
  • Menyihatkan Rambut, Kulit dan Kuku.
  • membantu pembentukan Tubuh dan Berat Badan Yang Ideal.
  • Menyihatkan Tulang & sendi
  • Membantu Memperbaiki Kerosakan Pada DNA
  • Menyihatkan Sistem Metabolisme Tubuh
  • Membantu Pembaikan, Pemulihkan, Menggantikan, Mengaplikasi & Memberi hidup baru pada Sel dan KESIHATAN
  • membantu Keseimbangkan Seluruh Sistem Tubuh (Homeostasis)
LAMININE Dan Penyembuhan (CURATIVE)
  • Produk Kesihatan LAMININE Terbukti Sangat Bermanfaat untuk meningkatkan kesihatan dan membantu penyembuhan. laminine Merupakan Produk natural Therapy STEM CELL yang lengkap untuk organ dan juga sel-sel anda.Produk Laminine Membantu Tubuh Anda Untuk Sihat dan Menyembuhkan Diri Sendiri Dari Perbagai Penyakit Yang Dialami secara semulajadi (SELF HEALING).
  • Mempercepat Proses Penyembuhan dan Memaksimakan Hasil Rawatan Yang Sedang Dijalankan sekiranya anda menjalani rawatan.
  • LAMININE adalah sebagai Stem Cell Enhancer yang Mengaktifkan dan Mengarahkan Stem Cell menuju ke bahagian tubuh tertentu yang memerlukan dan melayaninya dengan baik.
  • Product LAMININE bertindak Ibarat membangunkan, mengaktifkan dan mengarahkan Doktor Yang Sangat Hebat dalam Tubuh Anda untuk merawat, berkerja dan menyihatkan kembali seluruh tubuh anda.
  • Laminine juga Sebagai ejen rawatan semulajadi, LAMININE membantu untuk mencipta keseimbangan atau menormalkan sistem tubuh (Homeostasis) serta memulihkan keadaan dan stamina tubuh secara semulajadi.
  • Manfaat dan kualiti Produk LAMININE mula dirasai dalam masa 48 jam pertama. Kuncinya adalah Keyakinan dan Semangat awal sebelum makan atau mengambil Laminine. pengambilan laminine secara teratur dengan dos yang tepat dan kepekaan dalam merasai manfaat laminine sejak pengambilan hari pertama adalah langkah pertama untuk anda kembali sihat.
  • Pengambilan laminine dengan dos yang tepat dan konsisten selama 3 bulan, anda akan mendapat manfaat seperti apa yang anda harapkan, Insha’Allah.
  • MELALUI KAJIAN KLINIKAL YANG DIJALANKAN OLEH PARA DOKTOR DAN SAINTIS PENGAMBILAN LAMININE SECARA KONSISTEN SELAMA 6 BULAN AKAN MEMBERI KESAN DAN PEMULIHAN SEL INDUK SECARA MENYELURUH DAN MANFAAT YANG OPTIMUM KEPADA TUBUH ANDA.

CADANGAN PENGAMBILAN LAMININE

UNTUK KAPSUL

  • untuk 1 bulan pertama anda perlu makan Laminine 2 biji pagi ketika perut kosong dan  2 biji  malam sebelum sebelum tidur
  • selepas 1 bulan anda hanya perlu makan 1biji pagi & 1 biji malam.
  • sekiranya anda sudah sihat anda hanya perlu makan 1 biji sehari untuk jaga kesihatan terbaik.
  • pastikan anda ambil laminine dengan air putih
  • minum air lebih untuk mempercepatkan proses penyerapan laminine ke dalam tubuh.
  • SEKIRANYA anda tak boleh telan kapsul anda boleh buka kapsul dan bancuh dengan air putih, air suam, susu, milo, chocolate dan sebagainya. tetapi tak boleh diambil dengan air teh, bergas dan berkefin.

UNTUK POWDER

UNTUK 2 MINGGU PERTAMA AMBIL 2 SKUP PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 2 SKUP MALAM SEBELUM TIDUR.

UNTUK MINGGU SETERUSNYA HANYA PERLU AMBIL 1 SKUP PAGI  DAN 1 SKUP MALAM SEBELUM TIDUR.

LAMININE POWDER BOLEH DICAMPUR DALAM MAKAN DAN MINUMAN TETAPI TAK BOLEH DI MINUM DENGAN AIR BERGAS DAN BERKEFIN

               BERIKUT CADANGAN PENGAMBILAN LAMININE MENGIKUT JENIS-JENIS MASALAH KESIHATAN

cadangan pengambilan laminine

PENGELASAN LAMININE DARI KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

IMG-20150710-WA0000

 

SIJIL HALAL LAMININE DAN HALAL YANG DIIKTIRAF OLEH JAKIM

IMG-20150710-WA0001[1]

PRODUK YANG BERTARAF GMP DAN FDA APPROVED

Qualification LAMININE

JAMINAN KESELAMATAN..!!
LAMININE JUGA MEMPUNYAI LIABILITY INSURANCE BERNILAI USD2,000,000  JIKA BERLAKU SESUATU YANG TIDAK DIINGINI DAN DISEBABKAN OLEH PRODUK LAMININE. TIDAK SEPERTI PRODUK-PRODUK LAIN YANG ADA DIPASARAN YANG TIDAK MEMPUNYAI APA-APA JAMININAN KESELAMATAN.

 

 

 

 

profile-fb

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA              

Saya mohammad pengedar dan juga stokis produk kesihatan laminine. Sebelum saya terlibat dalam perniagaan  ini, pada tahun 2012 saya mengalami banyak masalah kesihatan antaranya sakit saraf apabila saya berdiri dan berjalan akan terasa gnilu dari hujung kaki sehinga kehujung kepala, sakit belakang seperti mencengkam apabila saya bangun pagi terasa amat berat dan sakit, setiap malam amat susah nak tidur awal selalu je tidur paling awal jam 2.30am dan paling lewat jam 5am. Muka terasa gatal-gatal kemerahan, hidung tersumbat dan paling tak tahan kerap bersin. Dan apabila selalu bersin pasti akan demam. Silau mata amat kuat sehingga penglihatan hampir hilang sebab produk xxx. Tak boleh ambil sarapan di watuk pagi dan jika ambil juga akan mengalami sakit perut dan seperti bau terbakar apabila sendawa disebabkan asid uric yang berlebihan dalam usus perut. Menjadi pelupa dan tak ingat apabila sesuatu kerja ditinggalkan. Sakit pinggang dan tak boleh duduk lama.

 Mungkin saya juga boleh lumpuh apabila saya pegang sesuatu barang ia akan jatuh sebab tangan tak kuat untuk memegang. Rasa sedih dan kurang menyenangkan apabila saya kerap kali demam dan sakit belakang, kemudian  pergi klinik jumpa doktor dan ambil MC sebab keadaan kesihatan. Saban hari keadaan kesihatan saya semakin merosot . Dari hari ke hari saya semakin tak selesa dengan keadaan  kesihatan. Pergi jumpa doctor, doctor hanya bagi ubat demam, salesema dan ubat tahan sakit namun kesakitan dialami hanya hilang 2-3 hari je. Dan akan terasa semula. Dari situ saya mencari solusi untuk masalah yang saya hadapi. Saya mencuba macam-macam ubat, produk kesihatan  seperti  juice, herbal dan macam-macam lagi namun belum bertemu yang lebih serasi. Saya merasa amat risau dan kuatir dengan kesihatan yang saya alami.

Namun saya tak berputus asa saya cuba cari ubat @ penawar dengan cara online pula. Dalam pencarian saya ternampak satu post kat facebook mengenai LAMININE. Kemudian saya baca dan terus baca berulang kali, saya pun tak ingat berapa kali tapi memang banyak kali baca. Saya terhenti banyak kali di bahagian (menangani masalah sakit saraf) sebab saya nak mencari ubat untuk sakit belakang dan ngilu dari hujung kaki hingga ke hujung kepala saya masa tu.  Saya rasa tertarik dan ingin mencuba LAMININE ni. Tanpa ragu-ragu saya ambil keputusan untuk membeli pekej 3 kotak laminine. Itulah pengalaman pertama saya membuat pembelian di facebook dan rasa takut juga bank in duit sebab tak pernah buat pembelian secara online. Sebab nak rasa KEAJAIBAN & KUNIKAN LAMININE  saya cuba ambil nombor  telefon encik Jafri dan cuba berhubung dengan beliau. Alhamdulillah dapat berhubung dengan beliau. Selepas bank in saya hantar slip bank dan butiran yang diperlukan dan terus join jadi Ahli secara percuma melalui pembelian pakej.

Setelah 5 hari menunggu akhirnya produk Laminine sampai sebab sabtu dan ahad cuti. Tak sabar rasanya nak makan laminine. Seperti biasa tak boleh tidur awal dan ambil keputusan makan produk pada waktu nak tidur jam 3 pagi sebab layan bola dulu. Pagi tu hanya ambil 1 biji je sebab tak tahu dos pengambilan.  Apabila bangun dari tidur Saya amat-amat  terkejut kerana sakit belakang  yang  saya alami selama setahun lebih hilang sepenuhnya. WOW… SAYA RASAKAN 1 KEAJAIBAN TELAH BERLAKU PADA DIRI SAYA, ALHAMDULILLA. Esoknya saya berhubung lagi dengan abang  Jafri sebagai pengedar pada masa tu yang kini jadi rakan niaga saya. Kemudian dia memberikan dos pengambilan dengan betul. Setelah seminggu makan Laminine 2 biji pagi dan 2 biji malam saya mula rasa manfaatnya. pada minggu pertama ini saya membuang air besar dengan warna hitam legam dan bau busuk  sangat.  Perut rasa amat selesa selepas 2 hari buang air besar pada warna hitam tersebut dan dah boleh ambil sarapan pagi tanpa perlu risau perut pedih lagi. Masuk minggu kedua seluruh lipatan-lipatan pada anggota badan terasa seperti mencucuk-cucuk. Selepas 3 hari rasa mencucuk-cucuk tu semau hilang keadaan kesihatan bertambah baik Alhamdulillah. Setelah sebulan makan saya teruskan makan 2 biji pagi dan 2 biji malam. Pada bulan kedua ni pinggang saya mula rasa bergerak-gerak seperti duduk atas kerusi massage selama seminggu lebih. Selepas hilang pergerakan kecil ini sakit pinggang yang betahun-tahun hilang dan dah boleh duduk lama seperti sekarang tanpa perlu menanggung sakit lagi. Fikiran semakin tenang  dan lebih focus. Kehidupan menjadi lebih ceria dan bertambah positif. Apabila Saya dapat manfaat dan kesmbuhan daripada produk kesihatan Laminine ni,  saya mula berfikir  dan bertekad  untuk membantu mereka yang ada masalah kesihatan. Kini saya telah membantu ramai orang yang dapat kesihatan yang baik dengan izin tuhan yang maha kuasa.  Saya amat-amat berterima kasih pada Tuhan yang maha kuasa kerana telah temukan saya dengan produk yang sangat-sangat hebat ini.

IKHLAS MEMBANTU MEREKA  YANG MEMERLUKAN KESIHATAN YANG LEBIH BERKUALITI SETIAP HARI. 

DARIPADA :

MOHAMMAD –

CALL@WHATSAPP

=> 018-907 9202

=> 0183233906

 

 “SETIAP PENYAKIT PASTI ADA UBATNYA.”

APA YANG MENENTUKAN KESEMBUHAN ADALAH USAHA DAN DOA KITA

JADIKAN LAMININE SEBAGAI SOLUSI ATAU RAWATAN ALTERNATIF PENYAKIT ANDA”.

SAYA MENDOAKAN SEMOGA ANDA MENDAPAT MANFAAT DAN KESEMBUHAN BILA MAKAN LAMININE NI. AMIN YA ROBBAL ALAMIN

( LAMININE POWDER UNTUK MALAYSIA SAHAJA )

LAMININE KAPSUL TERUS DARI BRUNEI

KAPSUL 

PEK PERCUBAAN 15 BIJI LAMININE KAPSUL CUMA RM90

HARGA BIASA 1 KOTAK 30 BIJI LAMININE KAPSUL CUMA RM180.

 3 BOTOL LAMININE KAPSUL CUMA RM420+ RM20 WANG POS

PROMOSI LEBIH JIMAT SEKARANG..!!

RM1145 = 8 KOTAK FREE 1 KOTAK EXTRA 1 KOTAK = 10

 RM3560 = 24 FREE 6 KOTAK

 

POWDER

1 JAR LAMININE POWDER = 2 1/2 BOTOL LAMININE KAPSUL.

HARGA BIASA LAMININE POWDER CUMA RM360

SEKARANG PROMOSI PAKEJ TERUS JADI AHLI..!!

1 JAR LAMININE POWDER CUMA RM290

RM1125= 4 JAR POWDER FREE 1 JAR

RM3560= 12 JAR FREE 3 JAR  POWDER

UNTUK PEMBAYARAN

maybank-logo

NOMBOR AKAUN : 162200078766
NAMA : MOHAMMAD MARDEN MOHD. KAMAL

SELEPAS BANK IN SILA 

output_p6etwn

 Email daniarich14@gmail.com

  • BUKTI PEMBAYARAN :
  • NAMA :
  • NOMBOR IC :
  • ALAMAT :
  • NOMBOR TELEFON :
  • EMAIL :

UNTUK PROSES PENGHANTARAN @ PENDAFTARAN.

TERIMA KASIH

http://www.stemsellaminine.com

 

TINGKATKAN KESIHATAN ANDA SEKARANG

 

 

TESTIMONI MENAKJUBKAN DARI PENGGUNA LAMININE

output_8BpAzz (1)

VIDEO TESTIMONI MENAKJUBKAN

 TESTIMONI KENCING MANIS KRONIK SEMBUH SEMPURNA DENGAN 3 KOTAK LAMININE

 

 

 

 

DAPATKANNYA SEKARANG DEMI KESEMBUHAN DAN KESIHATAN ANDA

 

“untuk jutaan testimoni menakjubkan dari seluruh dunia boleh buka youtube.com dan taip je laminine.
 facebook fanpages